Changes between Version 3 and Version 4 of Gec5OmisAgenda


Ignore:
Timestamp:
07/21/09 16:17:03 (10 years ago)
Author:
Mike Patton
Comment:

Added estimated clock times

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Gec5OmisAgenda

    v3 v4  
    11= ''Draft'' Agenda for OMIS meeting at GEC5 =
    22
    3 The fifth [http://groups.geni.net/geni/wiki/Gec5Agenda GENI Engineering Conference] will be held in Seattle, WA from July 20 to 22, 2009.  The OMIS WG will meet from 3:30 to 5:30 pm on Tuesday, July 21.  This is the ''draft'' agenda for what we will do during that time.  In particular, the order and amount of time are just guesses.  This is already tight on time, but any suggestions for other topics that should be added, or lightning talks you'd like to do, can be sent to the [mailto:HPD@GENI.net Chair]/[mailto:MAP@GENI.net SE] or to the [mailto:OMIS-WG@GENI.net mailing list] for discussion.
     3The fifth [http://groups.geni.net/geni/wiki/Gec5Agenda GENI Engineering Conference] will be held in Seattle, WA from July 20 to 22, 2009.  The OMIS WG will meet from 3:30 to 5:30 pm on Tuesday, July 21.  This is already tight on time, but any suggestions for other topics that should be added, or lightning talks you'd like to do, can be brou8ght up during "Agenda Bashing".  Clock times are based on starting on schedule and staying on schedule, so are subject to change...
    44
    55== Agenda ==
    6  * Administrivia - WG Chair (Heidi Picher Dempsey) 5 mins
     6 * ![3:30-3:35] Administrivia - WG Chair (Heidi Picher Dempsey) 5 mins
    77   * Introduction, agenda bashing and orientation
    88 * [http://groups.geni.net/geni/attachment/wiki/Gec5OmisAgenda/Integration%20Summary.pdf Integration status]
    9    * Network (Mike Patton) 15 mins
    10    * Operations and Management (Jon-Paul Herron) 15 mins
    11    * Security (Stephen Schwab) 15 mins
     9   * ![3:35-3:50] Network (Mike Patton) 15 mins
     10   * ![3:50-4:05] Operations and Management (Jon-Paul Herron) 15 mins
     11   * ![4:05-4:20] Security (Stephen Schwab) 15 mins
    1212 * Design/Requirements/Ideas Discussions (will be interactive with all interested participants)
    13    * Emergency Shutdown: operational concerns, security, etc.  max 25 mins
    14    * Data sharing when the data is distributed  max 25 mins
    15    * Distributed authorization (if time available and not already covered)
     13   * ![4:20-4:45] Emergency Shutdown: operational concerns, security, etc.  max 25 mins
     14   * ![4:45-5:10] Data sharing when the data is distributed  max 25 mins
     15   * ![5:10-5:25] Distributed authorization (if time available and not already covered)
    1616 * Lightning Talks (about 5 mins each)
    17    * Quilt Regional Networks status update (Jen Leasure)
     17   * ![5:25-5:30] Quilt Regional Networks status update (Jen Leasure)
    1818   * others as time permits
    1919