wiki:Gec5OmisAgenda

Version 4 (modified by Mike Patton, 10 years ago) (diff)

Added estimated clock times

Draft Agenda for OMIS meeting at GEC5

The fifth GENI Engineering Conference will be held in Seattle, WA from July 20 to 22, 2009. The OMIS WG will meet from 3:30 to 5:30 pm on Tuesday, July 21. This is already tight on time, but any suggestions for other topics that should be added, or lightning talks you'd like to do, can be brou8ght up during "Agenda Bashing". Clock times are based on starting on schedule and staying on schedule, so are subject to change...

Agenda

  • ![3:30-3:35] Administrivia - WG Chair (Heidi Picher Dempsey) 5 mins
    • Introduction, agenda bashing and orientation
  • Integration status
    • ![3:35-3:50] Network (Mike Patton) 15 mins
    • ![3:50-4:05] Operations and Management (Jon-Paul Herron) 15 mins
    • ![4:05-4:20] Security (Stephen Schwab) 15 mins
  • Design/Requirements/Ideas Discussions (will be interactive with all interested participants)
    • ![4:20-4:45] Emergency Shutdown: operational concerns, security, etc. max 25 mins
    • ![4:45-5:10] Data sharing when the data is distributed max 25 mins
    • ![5:10-5:25] Distributed authorization (if time available and not already covered)
  • Lightning Talks (about 5 mins each)
    • ![5:25-5:30] Quilt Regional Networks status update (Jen Leasure)
    • others as time permits

Attachments (4)